Vakıfbank Kredi Erteleme Süresi ve Koşulları
Vakıfbank kredi erteleme işlemleri Vakıfbank şubelerinden yapılabilir. Nüfus cüzdanınız ile şubeye başvuru yaptığınızda yetkiliye kredi erteleme talebinizi iletmeniz yeterlidir. Şubedeki yetkili doldurmanız için size bir form verecektir. Formu eksiksiz ve doğru bilgilerle doldurup imzalayarak yetkiliye iletmeniz gerekir.
Telefon bankacılığı üzerinden işlem yapmak için Vakıfbank müşteri iletişim merkezini arayarak yönlendirmelerden Vakıfbank kredi erteleme işleminizi yapabilmeniz de mümkündür. Vakıfbank müşteri hizmetleri numaraları 444 07 24 ve 0850 222 0724 şeklindedir. Dilediğiniz takdirde müşteri hizmetlerine bağlanarak işlem gerçekleştirmeniz mümkündür. Müşteri yetkilisine kredi erteleme talebinizi iletmeniz yeterlidir.
Vakıfbank Kredi Erteleme İşlemi Online Kanallardan Nasıl Yapılır?
bahsine giriş
Kredi erteleme işleminizi online kanallar üzerinden yapmak da mümkündür. Online olarak işlem gerçekleştirmek için Vakıfbank’ın internet bankacılığına ya da Vakıfbank mobil uygulamasına giriş yapmanız gerekir. Mobil uygulamaya T.C. kimlik numaranız ya da müşteri numaranız ve bankacılık şifrenizi girerek giriş yapmanız gerekir. Daha sonra profilim seçeneğinden bireysel krediler, Covid-19 ek hesap ekstre erteleme kısmını bularak kredi erteleme talebi oluşturmanız mümkündür.
Vakıfbank Kredi Ertelemesi Ne Kadar Süre İçin Yapılır?
Banka tarafından belirtilmiş olan kredi erteleme süresi 3 aydır. Kullanmış olduğunuz bireysel ihtiyaç kredisi, konut kredisi ve taşıt kredilerini Vakıfbank kredi erteleme fırsatıyla 3 aylık süre ile ertelemeniz mümkündür. Banka kredi ertelemesinin yanı sıra kredi kartı ödemeleriniz için de erteleme olanağı da sunar.
Kredi kartı ertelemesiyle taksit ödemeleriniz de 3 ay ötelenebilir. Bankanın belirlemiş olduğu kanallardan kredi kart ertelemesine başvurmanız halinde ödemelerinizi bankanın belirlemiş olduğu süre kadar öteleyebilirsiniz.
23 Mart 2021 tarihi öncesi kullanılmış olan kredileri için geçerli bu imkân bankanın bireysel müşterileri için geçerlidir.
Vakıfbank Kredi Kartı Ertelemesi Hangi Kanallardan Yapılır?
Vakıfbank kredi kartı erteleme işlemi için kullanabileceğiniz kanallar; Vakıfbank mobil uygulaması, Vakıfbank internet bankacılığı ve Vakıfbank müşteri iletişim merkezleridir. İnternet üzerinden işlem yapabilmeniz için internet bankacılığı şifresi sahibi olmanız gerekir. İnternet bankacılığı şifreniz var ise bankanın internet şubesine ya da mobil uygulamasına giriş yapmanız gerekir. Menüde ya da kullanıcı panelinde yer alan “Ödemeler” “Kredi Kartı Ödemelerim” seçeneklerinden kredi kartı borcu erteleme seçeneğini bularak işlerimiz gerçekleştirmeniz mümkündür.
İşleminizi 0 850 222 0 724 ya da 444 0 724 numaralı Vakıfbank müşteri iletişim merkezini arayarak gerçekleştirmeniz de mümkündür. Yönlendirmelerden sonra müşteri hizmetlerine bağlanarak kredi kartı ekstrenizi ertelenmesini talep edebilirsiniz. Kredi kartı ekstrenizi ertelenmesi sonrası erteleme yapılan aylarda faiz işleyecektir. Banka tarafından belirlenmiş olan faiz oranlarına BSMV ve KKDF da eklenerek daha sonra ödemeniz gereken tutarın üstüne eklenir.
Vakıfbank şubeleri üzerinden de kredi kartı taksiti öteleme işlemi yapılabilir. Ek hesap ekstre erteleme işlemleri ise yine aynı kanallar üzerinden yapılabilir.
Worldcard ile yapılan kredi kartı işlemleri için 3 ay erteleme ve 12 ay vade uzatma fırsatı mevcuttur. Yapılan erteleme işlemi için aylık olarak %1,59 faiz oranı uygulanır. Bu işlem bireysel ya da ticari müşterilerin yararlanabileceği bir işlemdir.
Vakıfbank Kredi Türleri Nelerdir?
Bankanın müşterilerinin hizmetine sunduğu kredi türleri bireysel müşteriler ve ticari müşterilerin ihtiyaç ve isteklerine göre iki farklı kategoridedir.
Bireysel müşteriler için sunulan kredi hizmetleri
- İhtiyaç kredisi
- Konut kredisi
- Taşıt kredisi
Ticari müşteriler için sunulan kredi türleri ise şunlardır:
- Nakdi krediler
- Gayrinakdi krediler
- Proje kredileri
Vakıfbank şubeleri ve iletişim merkezlerinden krediler hakkında ve Vakıfbank kredi erteleme işlemi hakkında daha detaylı bilgi alabilmeniz mümkündür.